Pàgines

dimarts, 18 de setembre del 2012

Ajuntament de Palma


Si fa uns dies sabíem que a Palma hi havia mobilitzacions importants que apuntaven a una vaga, ahir aquesta possibilitat va desaparèixer.


Preacord a Cort: no hi haurà vaga

Els funcionaris són els que més cedeixen: faran feina 2,5 hores més cada setmana, talment com ho imposa el ‘decret Rajoy’



Els sindicats arribaren ahir a un preacord amb l'Ajuntament de Palma, de manera que l'amenaça de vaga ha quedat dissipada. El preacord signat ahir dematí és fruit de tres hores de negociació oficial i moltes més de converses informals, a fi de desembossar un conflicte que no interessava a cap de les parts: al PP, perquè evidentment no vol patir el desgast mediàtic d'una vaga; i als funcionaris, perquè ni tan sols no partien d'una posició de força, ja que l'allargament de la jornada setmanal amb 2,5 hores més pot ser considerada una imposició, però és de compliment obligat, perquè és producte d'un decret del Govern central.

Font: http://dbalears.cat/actualitat/balears/preacord-cort-haura-vaga.html



És això positiu? En part sí perquè allà han aconseguit canviar certes coses que no els anaven bé, però  el robatori de les 37,5 hores segueixen endavant. És per això que pareix necessari seguir lluitant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada